Despre noi

Acces-SalaCursAPACA

GOGHE CONSULTING  este reprezentată  de o echipă de oameni entuziasti, competenti si dedicati care sunt experti în diferite domenii precum: management de proiect, managementul timpului, leadership, negociere, resurse umane, managementul Business_Woman_Pointing-rightdeşeurilor, managementul sistemelor de scuritate, etc.
Vă oferim programe acreditate de Autoritatea Natională pentru Calificari , Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale în: managementul proiectelor europene, management de securitate, resurse umane,  formare de formatori.
Încercăm să răspundem cât mai bine nevoilor de formare ale cursanţilor noştri şi urmărim dezvoltarea carierei profesionale individuale.
GOGHE CONSULTING  a fost creată pentru a răspunde nevoii de cunoaştere şi dezvoltare individuală  a clienţilor noştri,  prin programe de instruire  adecvate, susţinute de profesionişti autorizaţi în diferite domenii.
Suntem pregătiţi să vă oferim cele mai bune soluţii pentru cariera dumneavoastră cu cei mai buni traineri şi la cele mai înalte standarde.
Promovăm învăţarea pe tot parcursul vieţii, profesionalismul, competenţa şi performanţa.
GOGHE CONSULTING   foloseşte abordarea personalizată a programelor de instruire.
OBIECTIVELE  companiei GOGHE CONSULTING constau în furnizarea de soluţii inteligente în domeniul resurselor umane  pentru dezvoltarea personală:
Vă mulţumim pentru atenţia acordată.

Unirii nr.27- sala (2)DSC_0096

La cursul de Formatori
La cursul de Formatori