Marketing personal

Curs goghe consultingCursul se adreseaza tuturor celor interesati care doresc sa-si construiasaca si sa-si promoveze propria imagine in vederea gasirii celor mai bune oportunitati pe piata muncii.

Marketingul personal reprezintă ansamblul acţiunilor pe care individul le desfăşoară în vederea realizării unor schimburi reciproc avantajoase pe piaţa muncii. Persoanele care ştiu cum şi când să vină în întâmpinarea cererii de pe piaţa muncii au şanse mai mari de a dobândi satisfacţii profesionale, de a-şi forma şi dezvolta o reală carieră.
În momentul în care începi o afacere pe cont propriu, cu atât mai mult ai nevoie să ştii cum să îţi promovezi imaginea personală (branding personal).
Imaginea pe care ţi-o creezi în mintea celor din jurul tău este capitalul tău cel mai important. Niciodată în istoria omenirii nu a fost atât de important să ai o imagine bună şi ceilalţi să te perceapă aşa cum vrei tu să te perceapă.
Atenţie, nu înseamnă să ai o imagine bună şi aptitudini foarte slabe.Clienţii, partenerii şi şefii tăi vor descoperi formele fără fond mai devreme sau mai târziu şi te vor taxa scump pentru lipsa de integritate.
Marketingul personal poate fi structurat pe următoarele componente, fiecare în parte implicând rezolvarea mai multor probleme:
I. Produs
II. Plasament
III. Preţ
IV. Promovare

Ce vei obtine?

Atunci când aţi construit şi aţi dezvoltat un brand de succes, veţi beneficia de numeroasele avantaje, din care amintim:
• Vă veţi înţelege mai bine pe dumneavoastră;
• Încrederea dumneavoastră va creşte simţitor;
• Creşterea vizibilităţii şi prezenţei dumneavoastră;
• Diferenţierea dvs. faţă de semeni;
• Compensaţia dumneavoastră va creşte;
• Vă veţi dezvolta în domenii noi;
• Veţi avea slujbe şi sarcini mai bune şi mai interesante.