Tehnician pentru Sisteme de Detectie, Supraveghere Video, Control Acces

Tehnician pentru Sisteme de Detectie, Supraveghere Video, Control Acces

 

Three Security cameras frontal viewTEHNICIAN PENTRU SISTEME DE DETECTIE, SUPRAVEGHERE VIDEO, CONTROL ACCES CURS  ACREDITAT  ANC cu  aviz favorabil din partea autoritatilor de reglementare in domeniu, respectiv Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Ordine Publica (I.G.P.R.-D.O.P.) si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (I.G.S.U.). Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui loc de munca mai bun.

DE CE SA FACI ACEST CURS  ?

1 . Pentru a-ti face propria afacere,
2 . Pentru licentierea firmei la care lucrezi,
3.  Specializare cu o cautare mare pe piata muncii.

Tehnicianul pentru sistemele de detectie, supraveghere video, control acces si monitorizare (prescurtat sisteme DSVCAM) executa instalarea diferitelor sisteme DSVCAM si mentenanta curenta a acestora la sediul beneficiarului, precum si reparatii, modificari, extinderi ale acestor sisteme. Vă oferim un pachet de formare profesionala care include:
• sesiunea de formare teoretica;
• sesiunea de formare practica ( realizarea unui proiect sub indrumarea lectorului) ;
• suportul de curs in format electronic;
* coffee-breaks în fiecare zi de curs;
* examenul de absolvire ;
* eliberarea diplomei de absolvire.
PRECIZARI:
• Cursul este structurat pe 6 module;
• Pregatirea teoretica se desfasoara la sala de curs .
• Pregatirea practica  consta in realizarea unui proiect care va fi prezentat in fata comisiei de examinare.

• EXAMENUL se desfasoara la sala de curs in data programata cu incepere de la ora 16:00;.
CONDITII DE ACCES:
• persoane cu cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene;
• minim studii liceale ;
• certificat medical din care să rezulte că persoana este clinic sănătoasă şi aptă din punct de vedere psihic;
• să nu aibă antecedente penale pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie.
DOCUMENTE NECESARE INSCRIERII
• copie dupa diploma de absolvire( minim liceu cu sau fara BAC) ;
• copie buletin / carte de identitate; – copie certificat nastere,
• datele de facturare ale societatii platitoare (in cazul in care aceasta suporta plata cursului);
Perioada : 08.07.2024-26.07.2023  in Bucuresti  si  IASI 

Perioada urmatoare: 26.08.2024- 13.09.2024

Examenul de absolvire va consta intr-o proba practica ( realizarea si prezentarea unui proiect) si o proba teoretica      ( test grila). La examenul de absolvire va fi prezenta o comisie de evaluare formata din evaluatori ai Autoritatii Nationale pentru Calificari. Cursurile incep de la ora 17,00  in zilele de luni pana vineri.

Locatie Iasi: vis-a-vis de liceul Miron Costin, strada Roman Voda 1C, scoala de soferi Auto Bya Star.
Locatie Bucuresti :Bd.IULIU MANIU nr.7, corp I etaj 2, camera 0.5 (APACA) Accesul este facil din toate zonele Bucureștiului, spațiul fiind situat in incinta APACA in imediata apropierii de statia de metrou Politehnica,  în imediata vecinătate a stațiilor de tramvai 1, 10, 11 si 35 ,  autobuze 136,236,336 si troleibuze 61, 62 .
  Traineri: Formatori cu o vastă experienţă în derularea proiectelor de pregătire profesională care  abordează tehnici şi metode avansate de instruire.
• Cursantii care vor absolvi examenul vor primi un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale pentru ocupatia de Tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces, cod COR 352130 . Cursul este obligatoriu pentru personalul tehnic din cadrul firmelor licentitate in domeniul sistemelor de securitate, in vederea obtinerii  avizului din partea politiei, dar si pentru elaborarea proiectelor sistemelor de alarmare. De asemenea, persoanele care au absolvit acest  curs pot sa-si infiinteze firme in domeniul instalarii si intretinerii sistemelor de securitate. IMPORTANT!!! Conform art.76 din HG 301/2012, in vederea obţinerii licenţei de funcţionare pentru a desfăşura activităţi de proiectare, instalare, modificare sau întreţinere a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei şi/sau servicii privind sistemele de securizare, reprezentantul legal al societăţii trebuie sa prezinte la politie o copie certificată de pe certificatul de competenţe pentru ocupaţia “proiectant sisteme de securitate“, “inginer sisteme de securitate” ori “tehnician sisteme de securitate“; Dupa absolvirea cursului, se elibereaza( la cerere ) adeverinta care atesta absolvirea cursului, fiind valabila timp de 1 an ( daca din diverse motive nu puteti veni sa va ridicati certificatul de absolvire) ATENTIE ! Conform Codului Fiscal art. 21 alin. 2 lit. h, costul cursurilor autorizate de A.N.C.  se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! IMPORTANT!!! In cazul in care nu se formeaza grupa de 8-14 cursanti, cursul se amana pana se formeaza grupa.

COMPETENTE DOBANDITE 1. Pregatirea lucrarilor de instalare a sistemelor de securitate 2. Montarea tubulaturii pentru sistemele tehnice de securitate 3. Realizarea cablajului necesar sistemelor tehnice de securitate 4. Instalarea sistemelor tehnice de detectie, efractie si control al accesului 5. Instalarea sistemelor de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu 6. Instalarea sistemelor tehnice de televiziune cu circuit inchis (TVCI) 7. Instalarea sistemelor tehnice de monitorizare 8. Punerea in functiune a echipamentelor si sistemelor tehnice de detectie, efractie si control acces 9. Punerea in functiune a sistemelor de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu 10. Punerea in functiune a echipamentelor si sistemelor tehnice de televiziune cu circuit inchis (TVCI) 11. Punerea in functiune a echipamentelor si sistemelor tehnice de monitorizare 12. Asigurarea mentenantei si service- ului pentru sistemele de detectie, antiefractie si control acces 13. Asigurarea mentenatei si service- ului pentru sistemele de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu 14. Asigurarea mentenantei si service- ului pentru sistemele de televiziune cu circuit inchis (TVCI) 15. Asigurarea mentenantei si service- ului pentru sistemele de monitorizare.